Намери ни
To Top

ЦСКА 1948 атакува върха с мач срещу последния

ЦСКА 1948 приема тима на Спартак (Варна) в среща от 14-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Бистрица започва в 18:15ч. и ще противопостави втория във временното класиране на шампионата срещу последния. 

Правещият отличен сезон до момента тим на ЦСКА 1948 ще преследва задължителен успех срещу видимо по-неконкурентоспособния отбор на Спартак, за да се завърне на върха.


Гостите от Варна обаче също се нуждаят от точки, за да се измъкнат от дъното на таблицата, като при успех днес те ще се изравнят по точки с Пирин (Благоевград). 

В предишния кръг ЦСКА 1948 прие другия варненски тим – Черно море. Мачът между двата тима завърши при нулево равенство. Спартак (Варна) пък прие Локомотив (Пловдив) на „Коритото“, като двубоят завърши с успех за пловдивчани с 2:0.

И от ЦСКА 1948, и от Спартак изразиха недоволството си от съдийството и употребата на ВАР до момента през сезона, като варненци дори подадоха жалба.

ЦСКА 1948 – СПАРТАК (ВАРНА)

Вероятни състави:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; Фуртадо, С. Петров, Елитон, Джонатан; Даскалов, Умарбаев; Г. Русев, Чочев, Р. Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Л. Пенев

СПАРТАК ВН (3-4-3): Дичевски; Моура, Димов, Менди; Мехмед, Васев, Климентов, Митев; Ивей, Баланюк, З. Димитров
Старши треньор: Т. Киселичков

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: „Витоша“, Бистрица
НАЧАЛО: 18:15 часа

Ощр от категория efbet Лига