Намери ни
To Top

Генчев: Не мисля, че има напрежение у футболистите

Локомотив (София) загуби изненадващо от Хебър с 2:3 в миналия кръг, а днес „железничарите“ приемат Ботев (Bpаца) в столичния квартал „Надежда“. Старши треньорът на тима Станислав Генчев говори преди днешното домакинство на „червено-черните“. 

След загубата от Хебър не мисля, че има напрежение във футболистите. Неприятно е, но това е футболът.


Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. Досега след поражение винаги сме успявали да реагираме добре, надявам се и този път да е така. Още повече, че сме домакини, а и феновете се завръщат, след като ни липсваха в мача с Лудогорец (1:0). Няма причина да не играем добре“, продължи той.

„Вкъщи се представяме на високо ниво. Само Черно море ни победи и то още в първия кръг на шампионата. Имаме и две равенства у дома с ЦСКА (1:1) и с Локо Пд (0:0), всички останали срещи сме ги взели. Антонио Вутов се завръща, а той е важен футболист за нас в атака. С негова помощ, а и с тази на целия отбор, се надявам да зарадваме хора, които ни подкрепят. Трябва да си вземем трите точки. Успяхме да разучим Ботев (Враца), запознали сме играчите с техните силни и слаби страни. По-важно е обаче какво ще направим ние. Всеки отбор си има слабости и фази, в които е силен, но аз най-вече наблягам на нашия стил на игра“, завърши той.

„За нас всеки един мач е тежък. Надяваме се да постигнем добър резултат и да победим. По най-бързия начин ще трябва да се върнем на правилния път и се стремим към това“, коментира той пред „Мач Телеграф“.

Ощр от категория efbet Лига