Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot400415.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Спалети: Това бе трудна победа – Sportove
Намери ни
To Top

Спалети: Това бе трудна победа

Наставникът на Наполи Лучано Спалети остана доволен от победата с 4:1 над Кремонезе. Въпреки големия резултат, той заяви, че победата не е била никак лесна за неговите футболисти.

„Това не беше лесен мач. Особено след като ни изравниха, стана доста трудно, защото битката премина на ниво, на което не сме свикнали.


Трудно печелехме втората топка и се получи двубой, какъвто не ни се случва често. Хубавото е, че отборът не наведе глава и усилията му бяха възнаградени. Симеоне вкара страхотен гол, но ни бе трудно. Кремонезе не заслужава своята позиция в класирането, така че те трябва да бъдат поздравени за представянето им днес“, заяви Спалети.

За пръв път в историята Наполи печели 8 поредни мача във всички турнири.

„Смятам, че този отбор никога не допуска нивото му да спадне. Точно затова тези играчи носят екипа на Наполи. Намерението винаги е едно и също – да дават всичко във всеки мач. За един треньор е много лесно да работи с такъв отбор“, призна наставникът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558