Намери ни
To Top

Деклан Райс: Не беше чак толкова зле, ще станем добри

Английският национал Деклан Райс призна, че е разочарован от поражението с 0:1 от Италия, но въпреки това изрази надежда, че в бъдеще тимът ще се докаже като добър.

“Разбира се, че е разочароващо. Във всички турнири, в които участваме, ние се настройваме за това да спечелим групата и всеки мач в нея. Очевидно, в Лигата на нациите ние се свлякохме под нашите стандарти.


Не мисля, че беше чак толкова зле тази вечер. Те имаха една възможност и вкараха един гол. Смятам, че контролирахме мача и си подавахме топката добре, особено през първата част. Излизахме на добри позиции, но ни липсваше ефективност. Изходът от ситуацията идва, представянето ни беше доста по-добро от това през лятото. Не, че не създаваме положения. Толкова много пъти бяхме в тяхното наказателно поле. Включително и аз – в края на мача можех да вкарам някой гол, като стрелям, вместо да подавам. Но виждам как е на тренировките, където се забавляваме, бележейки попадения. Повярвайте, ще станем добри”, коментира Райс след срещата.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол