Намери ни
To Top

Заплашен ли е Юрген Клоп от уволнение?

Тежкото поражение с 1:4 от Наполи и най-вече неубедителната игра на отбора този сезон карат хората все по-често да си задават въпроса дали мениджърът Юрген Клоп не трябва да бъде освободен от Ливърпул. “Червените” имат само три победи от осем срещи във всички турнири досега и са на 6 точки от първото място в Премиър лийг.

След провала в Неапол наставникът отговори по следния начин на въпрос дали се страхува, че собствениците на Ливърпул могат да го уволнят: “Не, не съм притеснен. Собствениците са различни видове.


Нашите са спокойни и очакват от мен да разреша ситуацията. Не са непременно убедени, че някой друг ще го направи по-бързо. Предполагам, че ще ми кажат, когато си променят мнението”.

Клоп кара осмия си сезон начело на мърсисайдци и има договор чак до 2026-а година. За това време на “Анфийлд” той спечели по веднъж Шампионската лига, Премиър лийг, Купата на Англия, Купата на Лигата, Суперкупата на Европа, Суперкупата на Англия и Световното клубно първенство.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол