Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot393604.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Уверено начало за Швьонтек в Ню Йорк – Sportove
Намери ни
To Top

Уверено начало за Швьонтек в Ню Йорк

Полякинята и лидерка в световната ранглиста за жени Ига Швьонтек победи италианката Ясмин Паолини с 6:3, 6:0 и се класира за втория кръг на откритото първенство по тенис на САЩ.  

Швьонтек изглеждаше в добра форма в първия си мач на американска земя като номер 1 в женския тенис. Тя спечели последните седем гейма срещу Паолини и в следващия кръг ще се изправи представителката на домакините Слоун Стивън, която се наложи с 1:6, 6:3, 6:3 срещу белгийката Греет Минен. 

Швьонтек е основна фаворитка за титлата през тази година, след като доминираше тотално на „Ролан Гарос“ и направи серия от 37 поредни победи, която беше спряна в третия кръг на „Уимбълдън“.


В последните осем мача преди Ню Йорк обаче полякинята е с баланс 4-4.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558