Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot393534.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Андреев отпадна в първия кръг на „Чалънджър“ в Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Андреев отпадна в първия кръг на „Чалънджър“ в Италия

Българският национал Адриан Андреев отпадна в първия кръг на турнира по тенис на червени кортове от сериите „Чалънджър“ в Комо (Италия) с награден фонд 45730 евро.

Квалификантът Андреев загуби от участващия с „уайлд кард“ представител на домакините Федерико Арнаболди с 6:7,(4), 6:1, 3:6 след малко повече от два часа и половина игра.

21-годишният софиянец започна лошо, но навакса пасив от 1:5 гейма и стигна до тайбрек в първия сет. В него обаче той допусна изоставане от 3:6 точки и това се оказа решаващо.


Андреев доминираше изцяло във втората част, за да изравни резултата, а в третия сет той започна с пробив, но позволи на съперника му веднага да го върне. В осмия гейм Арнаболди реализира нов брейк и сервираше за мача. Българинът поведе с 40:15 при подаването на италианеца, но с четири поредни разигравания представителят на домакините стигна до крайната победа.    
 
Андреев все пак заработи 4 точки за световната ранглиста и 450 евро.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558