Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot392624.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Капитанът на Грузия ще пропусне Европейското заради контузия – Sportove
Намери ни
To Top

Капитанът на Грузия ще пропусне Европейското заради контузия

Капитанът на националния отбор на Грузия и играч на италианския Виртус Торнике Шенгелия получи травма в рамото и по всяка вероятно ще пропусне Европейското първенство в Грузия. Тимът е съперник на България в група „А“ на шампионата.

Шенгелия се контузи шест минути преди края на третата четвърт при победата на Грузия снощи със 77:66 срещу Нидерландия в световна квалификация за шампионата на планетата, който ще се проведе от 25 август до 10 септември 2023 година в Япония, Индонезия и Филипините.

В третата четвърт Шенгелия падна и контузи дясното си рамо.


Той не довърши мача и беше откаран в болница за допълнителни прегледи.

Според местните медии, Шенгелия е с фрактура на рамото. Баскетболистът ще пропусне Европейското първенство, което ще се проведе от 1 до 18 септември в Германия, Италия, Чехия и Грузия.

Грузия е сред съперниците на България в група „А“ в Тбилиси. Останалите тимове са Испания, Турция, Белгия и Черна гора.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558