Намери ни
To Top

Чудесна новина за левскар! Има справедливост! С повод да почерпи от сърце, днес е…

Чудесна новина в Левски! Може да се каже, че има справедливост и Съдбата помага на тези, които поправят своите грешки и се стараят. Повод да почерпи днес има Владислав Вутов.

Новият треньор на Левски-Раковски при набор 1999 година Вутов ще може да дебютира още този уикенд начело на своя нов тим в старта на сезона в Елитната група до 17 години. Това стана ясно, след като поради добро поведение, едногодишното му наказание за лишаване от треньорски права бе намалено с четири месеца от Дисциплинарната комисия на градския съвет на БФС.


Наказанието му бе наложено през декември 2014 година, когато водеше набор 2001 година в Локомотив (София), пише БЛИЦ.

Тежката санкция на 35-годишния Вутов бе наложенa заради решението му да извади отбора си от терена в 59-ата минута при 0:1 на мача срещу Славия в Овча Купел от столичното първенство на Деца „Б“, родени 2001 г.

Преди няколко седмици Станислав Ангелов-Пелето, който е шеф на синята школа на „Раковски“, покани Вутов за треньор и този уикенд той ще дебютира начело на сините.

Припомняме, че към момента синята школа е най-продуктивната в България, а в първия тим на Левски намират място достатъчно голям брой юноши, сред които и талант номер 1 на Родината ни Божидар Краев.

Ощр от категория Акценти