Намери ни
To Top

Партизан удари Павликени

Партизан се наложи с 3:1 в Червен бряг над едноименния тим на Павликени. Двубоят от третия кръг на Северозападната Трета лига. Получи се здрава и равностойна битка. Първата опасност беше пред вратата на домакините, но Станислав Антонов изби топката след удар с глава.


 

Отговорът беше изстрел на сантиметри от гредата на Дилян Димитров. После Милен Тонев шутира два пъти, но вратаря се намеси, а другия случай кълбото премина от външната страна на гредата. Стефан Иванов отблизо също не уцели рамката на червенобрежката врата. Секунди преди почивката Тонев откри резултата от фаул. Той удвои малко след началото на втората част след като беше изведен на добра позиция от Христо Димов. Гостите моментално върнаха интригата с неспасяем шут от границата на наказателното пол на Христо Марков.

 След това головите възможности бяха пред вратата на Павликени. Христо Димов и на два пъти Петьо Славчев обаче не успяха. Всичко приключи в 90-ата минута, когато Михаил Милчев тръгна с топката от център на терена, преодоля двама и с удар от границата на наказателното поле оформи окончателното 3:1.  

Ощр от категория efbet Лига