Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot391792.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Берое: Приятно е да видиш как основен претендент за титлата иска да я завоюва с момчета, израснали при нас – Sportove
Намери ни
To Top

Берое: Приятно е да видиш как основен претендент за титлата иска да я завоюва с момчета, израснали при нас

Отборът на Берое поздрави своите бивши играчи – Мартин Сотиров и Дамян Минков, които ще защитават емблемата на завърналия се в елита тим на ЦСКА през следващия сезон. “Зелените” написаха в официалната си страница във “Фейсбук”, че е приятно да видят как основен претендент за титлата се подсилва с момчета, израснали в игрови план в тима от Стара Загора.

“Приятно е да видиш как основен претендент за титлата, иска да я завоюва със селекция от момчета, израснали в игрови план миналия сезон в Берое. Момци, надяваме се няма да забравите, че освен вашите усилия, доста работа положиха и вашите треньори Бойко Миленков и Николай Колев и всички други сподвижници в залата и извън нея, че няма да забравите протегнатата ръка на клуба, който ви даде шанса, реално да се развиете като баскетболисти.


Благодарим Ви, на добър път в ЦСКА, но чакаме мачовете с нетърпение и … Само Берое”, написаха от Берое.

Сотиров се отчиташе със средни показатели от 10.9 точки, 4.3 борби и 3.0 асистенции през миналата кампания, докато Минков регистрира 9.8 точки и 3.1 овладени топки на сметката си.

Снимка: НБЛ

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558