Намери ни
To Top

Алмерия 1:0 Реал Мадрид, новакът шокира Реал с ранен гол

Алмерия и Реал Мадрид играят при резултат 1:0 на стадион „Де лос Хуегос Медитеранеос“ в Алмерия. Ларджи Рамазани откри резултата в шестата минута.

Новакът в Ла Лига изненадващо поведе още в шестата минута. Егуарас изведе великолепно Рамазани зад защитата на Реал.


21-годишният белгийски нападател напредна и стреля покрай Куртоа. „Белите“ опитаха веднага да отговорят и създадоха няколко положения в следващите минути, но удари на Валверде и Бензема не намериха целта.

След блестящия минал сезон за Реал Мадрид отборът на Карло Анчелоти започва новата кампания в Ла Лига с големи очаквания. „Белите“ вече спечелиха един трофей след триумфа в Суперкупата на Европа. Първият мач на тима в първенството е гостуване на новака Алмерия. Двата отбора за последно играха един срещу друг през 2015 г.

Карло Анчелоти заяви, че ще направи някои промени от мача с Айнтрахт и това е факт. Новите попълнения Антонио Рюдигер и Чуамени са в титулярния състав. Те влязоха като резерви в сряда и направиха своя дебют за Реал, но за първи път са титуляри. Лукас Васкес заменя Дани Карвахал, който не е групата. Камавинга също е в стартовата единайсеторка, а Каземиро и Модрич са оставени на пейката. Начо пък е титуляр, а Алаба и Милитао са резерви.

АЛМЕРИЯ – РЕАЛ МАДРИД

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа, Лукас Васкес, Рюдигер, Начо, Менди, Камавинга, Чуамени, Кроос, Валверде, Винисиус, Бензема
АЛМЕРИЯ: Фернандо, Чуми, Кайки, Родриго Ели, Бабич, Акиеме, Саму, Егуарас, Робертоне, Рамазани, Садик

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол