Намери ни
To Top

Шимунджа: Трябва да си извлечем поуки от този мач

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели първите си впечатления след поражението на тима с 1:2 от Шамрок Роувърс в среща от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

„Доволен съм, че продължаваме напред, но не бяхме на необходимото ниво. С 10 души бяхме по-добрият отбор и това беше важно, защото показахме характер. Агресията и атмосферата на стадиона бяха решаващи.


Трябва да се научим от този мач и да извлечем поуки от грешките си. Така ще станем по-добри. През втората част обаче бяхме по-добри“, започна Шимунджа.

„Не усетих, че сме подценили мача. Не ходехме по терена, нямаше липса на енергия, но липсваше агресия и се дръпнахме назад. Понякога червен картон дава стимул на тима да се подобри. Не мисля обаче, че това беше червен картон. Искам да кажа, че реферът не беше на нивото на този мач“, добави още той.

„Казах на играчите, че винаги има шанс, защото те бяха домакини и са силен домакин. Преди втория гол обаче ние контролирахме добре нещата и имахме положения. Накрая успяхме да се съберем и да вкараме. 

Динамо е доста различен отбор от Шамрок. Имат много качествени играчи, но за тях ще говорим, когато му дойде времето“, завърши треньорът на „орлите“.  

Ощр от категория efbet Лига