Намери ни
To Top

Припадаме! Това парче е бивша футболистка и гадже на треньор в България (снимки)

Очите ни изтекоха, когато видяхме божествените форми на това невероятно създание. Сексбомбата ни впечатли още повече, когато разбрахме, че е била централен защитник в младежките си години, а сега е мениджърка. На всичко отгоре, половинката й е треньорът на Литекс  Лауренциу Регекампф.

Prodan-2

„Завършила съм право и 15 години съм свирила на пиано.


Играла съм и футбол. Влязох в мениджърството през 2006 г. Реших, че образованието и опитът ми могат да ми донесат успех в тази сфера. За една жена най-важно е да има мозък и красота. Аз ги притежавам и двете. Често президенти на клубове ме канят на неформални вечери, но аз винаги им давам телефона на съпруга си – да поискат разрешение. Спечелила съм си прозвището Желязната лейди на румънския футбол“, споделя Анамария Продан в интервю за „Меридиан мач“.

prodan-3
Най-интересното е, че дава висока оценка състояние на българския футбол сравнен с румънския. Според нея Андрей Препелица и Клаудио Кешерю са избрали България, заради заплатите и развитието на кариерите си, тъй като в северната ни съседка ситуацията била „разруха“. Сексбомбата харесва в страната ни как се справяме с инвестициите в туризма – перо в което също сме били по-напред от Румъния. Тя се възхищава на играчи като Стоичков, Бербатов и Балъков, а от младото поколение може да отличи Страхил Попов и Кристиян Малинов от Литекс.

prodan-4

Ощр от категория Акценти