Намери ни
To Top

Кошмарът на ЦСКА надвисна над Герена. Ще повторят ли съдбата на „червените“?

Кошмарът на ЦСКА надвисна с пълна сила над „Герена“. Сега ще стане ясно дали „сините“ няма да повторят съдбата на кръвния си враг.
Премиерът Бойко Борисов обяви, че държавата няма да опрости данъците на нито един футболен клуб и призова ЦСКА да плати. Министър председателят разкри, че днес „Левски“ и Славия си били извикани в НАП.

„Аз за ЦСКА толкова съм направил, колкото някой друг надали е направил. Да бъдат така добри да се занимават със спортно-технически неща, а не с държавата, защото държавата няма право да се меси във футболни дела”, обяви министър-председателят при откриването на спортен комплекс в столичния квартал „Зона Б5“.
„А днес данъчните са извикали и „Левски“, и Славия. Тези, които са просрочили плащания, днес са извикани. Всеки си плаща данъците. Никой не може да ги отмени. А сега с министър Кралев и г-н Горанов мислим къде да подпомогнем спортната база с осветление, с терени. Това, което държавата може да го направи, ще го направи,” допълни Борисов.
Както е известно, ЦСКА и Локомотив (София) бяха извадени от „А“ група заради дългове към различни институции и учреждения. Преди седмица той също призова „червените“ да платят задълженията си.

Ощр от категория Тема на деня