Намери ни
To Top

Байерн не е водил преговори за Кейн

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн едва ли ще премине в Байерн (Мюнхен), твърди специалистът по трансферните въпроси от Италия Фабрицио Романо. 

Подобна информация се появи в последните дни заради очакваното напускане на полския голеадор Роберт Левандовски. Преговори между мюнхенци и Тотнъм за 28-годишния англичанин обаче все още не са били водени. 

Договорът на Кейн с Тотнъм изтича през 2024 година и от клуба са решени да му предложат удължаване, тъй като е една от основните фигури в състава на “шпорите”.


Преди месеци бившият бранител на Байерн Жером Боатенг изрази мнение, че именно Кейн е перфектният заместник на Левандовски, чийто договор с клуба изтича на 30 юни 2023 година.

„За мен той е завършен нападател, който бележи всеки ден за Тотнъм – един много добър отбор, но не от световна класа. Ако той играе за тим като Байерн, мисля, че бе бил много добър вариант за заместник, на много добра футболна възраст. Всичко зависи от Байерн“, коментира през май пред Sky Sport Germany 33-годишният бранител на Лион.

Ощр от категория Световен футбол