Намери ни
To Top

Лубе обяви 3-годишен договор с българския национал

Шампионът на Италия по волейбол за мъже през последните 3 години Кучине Лубе (Чивитана) представи официално 18-годишния национал на България Александър Николов като ново попълнение.

“206-сантиметровият Алекс Николов е млад и гладен за победи с Лубе! Детето-чудо на националния отбор на България попълва състава ни!”, бе заглавието, което официалният сат на шампиона на Италия представи Алекс Николов преди минути.

“След сбогуването на Османи Хуанторена, Кучине Лубе (Чивитанова) залага всичко на талант на позиция №44. Голямо неочаквано събитие 2 седмици преди края на трансферния пазар се превърна във възможност да се случи транфера на в Лубе на изгряващата звезда на българския волейбол Александър Николов.


Обявяваме, че подписахме 3-годишен договор с 18-годишния български волейболист. Високият 206 сантиметра посрещач, в момента играе с националния отбор на България във Волейболната лига на нациите. Той е записан факултет по бизнес в Съединените щати и се завърна, след като изигра сезон с екипа на Лонг Бийч. Николов завърши миналата година със сребърните медали в Big West Conference и в NCAA, но да, удовлетворението от спечелването на наградата Играч на годината също е постигнато”, написаха от Лубе.

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол