Намери ни
To Top

Зверско ВИДЕО 18 от боя с бухалки в центъра на Кърджали

Див екшън се е разиграл в централната част на квартал „Възрожденци“ в Кърджали днес по обяд. Двама мъже са се сбили на пътното платно на булевард „Христо Ботев“, пред голям хранителен магазин, предава Родопи24.

„Единият извади бухалка и удари в главата другия“, разказа свидетел на побоя. Сигнал в полицията е подаден около 12,30 часа, потвърдиха от Областната дирекция на МВР.


Единият от мъжете е задържан в Районното, другият е откаран в Спешна помощ, като най-вероятно ще бъде задържан и той. Образувано е досъдебно производство.

Впоследствие в интернет се появи и ВИДЕО от инцидента. На него се вижда как разярен мъж налага с бухалка паднал на земята друг мъж. Над 20 души стават свидетели на зверския побой в центъра на „Възрожденци“.

„Побеснял с бухалка, беше като звяр. Замахваше и удряше яростно. Бухалката сякаш чупеше кости, така се чуваше. Другият беше на земята, а удрящият яростно хвана бухалката с две ръце и продължи да налага.

Много гледаха отстрани, но не смееха да доближат. Чуваха се само крясъците на една жена и подвикващ отстрани мъж: „Спре се, бе! Спри се, ще го убиеш“, разказа очевидец на зловещата сцена, разигралата се днес по обяд в най-големия кърджалийски квартал.

Ощр от категория