Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot380176.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Българин спечели четвъртия етап от колоездачната Обиколка на Камерун – Sportove
Намери ни
To Top

Българин спечели четвъртия етап от колоездачната Обиколка на Камерун

Българският колоездач Йордан Андреев спечели четвъртия етап от Обиколката на Камерун.

27-годишният софиянец, който кара за френския отбор Мартиг, дублира успеха си от миналата година, когато отново спечели етап от същото състезание завърши втори в крайното генерално класиране.

Той измина 129-километровата отсечка с начало и край Бангангте за време от 3 часа и 16 минути, като изпревари с 20 секунди завършилите на второ и трето място Родриг Ерик Куере от Камерун и Укаин Ел Сабахи от Мароко.

С етапния си успех Андреев се изкачи с четири позиции до третото място в общото подреждане с изоставане от 21 секунди от лидера Венсан Грачик от Франция.


В Обиколката на Камерун участва и още един българин – Мартин Маринов също от състава на Мартиг. Той завърши четвъртия етап на 19-о място на 46 секунди от времето на Андреев.

Обиколката на Камерун се провежда в 9 етапа и продължава до 12 юни.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558