Намери ни
To Top

Супер Бобо говори за бъдещите си планове

Бившият национал Боян Йорданов гостува днес във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV – Block Out.

През последните 2 сезона 39-годишният диагонал бе капитан на Левски София, с който стигна до бронзовите медали през 2021 година.

След края на сезона от “синия” клуб изпратиха Супер Бобо с огромни благодарности.


“Преди две години, когато се върнах в Левски, седнах да разговаряме с един от президентите на клуба Давид Давидов и имам устната договорка след края на спортната си кариера да остана близо до волейбола и в частност в Левски като спортен директор, но засега не сме продължили този разговор. А и аз не съм обявил все още края на кариерата си. Да сме живи и здрави, предполагам, че ще има време да проведем такъв разговор и в бъдеще. Честно казано не знам още колко сезона ще играя, не правя планове”, заяви Боян Йорданов във волейболното предаване Sportal.bg и Sportal TV – Block Out.

“Не знам на 100% дали бъдещето ми след края на кариерата ми ще бъде свързано със спорта. Както казах вече, говорили сме да остана част от волейбола – дали като част от Левски или някой друг отбор, но още е рано да взема такова решение. Не съм приключил кариерата си на активен волейболист. Разбира се, мисля с какво ще се занимавам в живота си след спорта. Имам някои идеи, но засега ще ги оставя за себе си”, добави Супер Бобо.

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория Волейбол