Намери ни
To Top

Ти Джей Дилашоу: Побеждавам Стърлинг и отмъщавам на Сехудо

Ти Джей Дилашоу е начертал плановете си за една година напред.

Бившият шампион в категория петел вярва, че ще си върне златото. Ти Джей очаква от UFC да му дадат шанс за титлата в категорията. Към днешна дата Алджамейн Стърлинг е безспорен шампион.


Дилашоу се раздели с титлата си преди 3 години, след като се провали на допинг тест.

От USADA го наказаха за 2 години, а той реши да оваканти златото. Ти Джей не го е губил в битка и има основателни претенции за него. В последната си битка, той се справи с Кори Сандхаген през лятото на миналата година.

Сега Ти Джей се вижда като нов шампион и разкри плановете за бъдещето си.

„Сега всичко се подрежда перфектно. В следващия двубой ще си върна колана, след като победя Алджамейн Стърлинг, а след това ще си отмъстя на Хенри Сехудо. 

Хенри Сехудо каза ли, че се завръща? Кой знае в коя дивизия ще се върне, но ще бъде един от тези, с които бих искал да се бия. 

След това имаме Жозе Алдо, човекът, на когото подражавах, когато за първи път влязох в спорта. Мечтаех да се бия с него, когато победих Барао. 

Имам няколко опции за защита на този колан, когато успея да си го върна. Очаква ни една вълнуваща 2023 година“, сподели Дилашоу за MMA News. /mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Ощр от категория Бойни Спортове