Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot372281.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Капитанът на Ман Юнайтед остава на пейката за решителния двубой срещу Арсенал – Sportove
Намери ни
To Top

Капитанът на Ман Юнайтед остава на пейката за решителния двубой срещу Арсенал

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще остане на резервната скамейка утре за гостуването на Арсенал. Срещата е от изключителна важност в битката за място в топ 4. „Артилеристите“ и Тотнъм имат преднина от три точки пред „червените дяволи“.

Според „Атлетик“ слабата форма на Магуайър е накарала Ралф Рангник да го остави резерва за мача на „Емиратс“.


След двубоя срещу Ливърпул през седмицата, в който Ман Юнайтед допусна четири гола, феновете на „червените дяволи“ започнаха кампания „Магуайър Аут“ в Туитър и тя набира скорост. Английският национал дори получи заплаха за бомба в дома си и къщата му бе претърсвана от полицията.

Инцидентът също е изиграл роля за решението на Рангник. Самият играч е споделил, че е на линия за мача, но треньорът най-вероятно няма да разчита на него в стартовия състав. Изборът му е бил по-лесен и от факта, че Рафаел Варан вече е възстановен и може да се върне в центъра на защитата.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558