Намери ни
To Top

Хамилтън разкри, че сестра му го принудила да стане фен на Арсенал

Люис Хамилтън потвърди, че е част от консорцуима на Мартин Броутън, който е един от кандидатите за закупуване на Челси. Той, както и Серина Уилямс, ще инвестират по 10 милиона лири. Седемкратният световен шампион във Формула 1 разказа и как е станал фен на Арсенал като дете.

“Фен съм на футбола от дете.


Всяка година бях част от отбор от 4-годишен до 17-годишен. Децата около мен поддържаха различни отбори и аз се лутах. Когато се прибрах вкъщи един ден сестра ми ме удари силно по рамото няколко пъти, като ми каза, че трябва да подкрепям Арсенал. На 5-6 години станах фен на Арсенал, но чичо ми Тери е голям фен на Челси и много пъти съм бил на стадиона да гледам мачовете между Арсенал и Челси”, разказа Хамилтън.

Той коментира и участието си в офертата за Челси: “Когато чух за това, си помислих: ”Уау, каква страхотна възможност, да бъда част от това”. Говорихме със Серина Уилямс по темата. Тя ме попита какво мисля и аз й казах, че ще участвам. След това и тя се включи. Свързаха се с нас и сър Мартин говори с мен по телефона. Обясни ми техните целите, ако спечелят наддаването. Те са много вълнуващи и съвпадат моите виждания”.

Ощр от категория Световен футбол