Намери ни
To Top

Николай Желязков: Има още 4 мача да се изиграят! Важно е как ще реагираме

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков не бе никак доволен от домакинската загуба от Монтана с 1:3 в първата полуфинална среща от Efbet Супер Волей, но все пак прие философски нещата.

“Днес сервиса на Монтана изигра голяма роля в мача. Ние направихме много грешки, много непредизвикани грешки. Бяхме нервни, прибързани.


Нямахме спокойствие… Монтана ни затрудни в началото. Има още 4 мача да се изиграят. Важно е как ще реагираме утре. Ако успеем тази нощ да се успокоим, и да спечелим. Утре нещата стават задължителни”, заяви Николай Желязков след двубоя.

Николай Желязков, Николай Николов

“Днес и в атака не бяхме ефективни. С началния ни удар, не затруднявахме Монтана. После се подобрихме. В атака днес не играхме на нужното ниво. В момента не мога да гадая какво ще стане. Единственото нещо е да се успокоим и да се опитаме да се върнем и да мислим изцяло за нашата игра. Не за точки, не за геймове, не за победи. Може да подобрим много играта си и проблемът е там”, добави наставникът на Нефтохимик.

“Аз смятам, че Ники (б.р Николов) правилно реагира. до толкова, че точката бе за нас. Малко по-бурно реагира. Не беше приятна тази точка, но това е положението…”, завърши Николай Желязков.

СНИМКИ: Национална волейболна лига (НВЛ), startphoto.bg

Ощр от категория Волейбол