Намери ни
To Top

Левски 0:0 Черно море, Мъри без промени, Илиан с две

Отборите на Левски и Черно море играят при резултат 0:0 на стадион „Георги Аспарухов“ в последен мач от редовния сезон в родното първенство. Двата тима по традиция правят интересни мачове, но този път интригата ще е още по-голяма заради свирепата битка за третото място, в която е замесен и Ботев (Пловдив).

В момента в най-изгодна позиция е Черно море, но евентуална загуба на “Георги Аспарухов” може изцяло да обърка плановете на “моряците”. Левски видимо е в подем и като игра, и като резултати.


“Сините” се нуждаят от задължителен успех днес, за да се доближат още повече до конкурентите си и да увеличат шансовете си да ги задминат в плейофната фаза.

Станимир Стоилов пусна същите 11, които разбиха с 3:0 Пирин в Благоевград. Капитанът Николай Михайлов е на вратата, а Драган Михайлович, Сонко Сундберг, Хосе Кодоба и Цунами са в защита. Андриан Краев и Филип Кръстев са опорни халфове, докато Илиян Стефанов, Уелтон и Георги Миланов действат зад Билал Бари.

Треньорът на гостите Илиан Илиев направи две промени от разгрома с 5:0 над Ботев (Враца). Счупилият си ръката Васил Панайотов и Родриго Вилела са заменени от Даниел Димов и Стефан Велев.

Иван Дюлгеров е под рамката, а Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров и Цветомир Панов са в защита. Димов, Велев, Велислав Василев и Пабло Гарсия са халфовете зад Матиас Курьор и Евгений Сердюк.

ЛЕВСКИ(4-2-3-1): Николай Михайлов, Драган Михайлович, Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами, Андриан Краев, Филип Кръстев, Георги Миланов, Илиян Стефанов, Уелтон, Билал Бари

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Иван Дюлгеров; Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов; Даниел Димов, Пабло Гарсия; Стефан Велев, Велислав Василев, Матиас Курьор; Евгений Сердюк 
 
СЪДИЯ: Волен Чинков 
СТАДИОН: “Георги Аспарухов” 
НАЧАЛО: 20:00 часа

Снимки: Владимир Иванов

Ощр от категория efbet Лига