Намери ни
To Top

Не Локомотив (Сф), а този клуб ще бъде основният дразнител на ЦСКА във В група!

ЦСКА за първи път в историята си няма да започне сезон в „А“ група, а присъствието на армейците в Югозападната „В“ група със сигурност ще улесни придвижването на масовата част от феновете на тима по мачовете, както и ще направи празник гостуването на 31-кратните шампиони във всеки град или квартал.

Считаше се, че основен дразнител на ЦСКА би бил Локомотив (Сф), който също дебютно е извън „А“ група, но има друг клуб, чиито срещи с армейците крият не по-малка интрига.

Бившият сателит на червените Конелиано (Герман) се преименува на Септември (София). Клубът разполага с отличен бюджет и има амбицията да бъде основен противник на гранда за промоция в „Б“ група.


Някога Септември и ЦСКА пък са били обединени в един клуб – ЦСКА Септемврийско знаме. Треньор на сегашния Септември също е добре познато на феновете на ЦСКА име – Николай Митов – Ники Жадното.

Той би ЦСКА с 2:1 при престоя си начело на Левски, ала след това изпусна титлата по абсурден начин срещу Славия и така златото отиде у Лодогорец, а феновете на ЦСКА скъсаха Левски и Митов от майтапи.

В Септември най-интересните от имената в селекцията е Илиян Гаров, бивш защитник на Локо (Сф) и Ботев (Пд). Тимът бе близо до подпис и със Стоян Колев, който обаче рестартира кариерата си на „Армията“.

Източник: ludsport.net

Ощр от категория Акценти