Намери ни
To Top

5 лева дневен билет за квалификацията за мъже U20

Заповядайте в зала „Христо Ботев“ за да подкрепите младите лъвчета до 20 г. в борбата им за място на Европейските финали!

Българската федерация по волейбол определи дневни билети на цена от по 5 лева за европейската квалификация в зала „Христо Ботев“ в края на седмицата.

Турнирът ще бъде открит в петък (8 април) от 15,30 ч с мача Естония – Нидерландия. Следва двубоят на България срещу Дания от 18 ч.


На следващия ден програмата е Нидерландия – Дания (15,30 ч) и България – Естония (18 ч). В неделя квалификацията завършва в следния ред: Дания – Естония (15,30 ч), Нидерландия – България (18 ч).

Само първият в класирането взима директна квота за Евро 2022. За втория предстоят допълнителни квалификации.

Довечера воденият от Мартин Стоев български тим има втора контрола срещу Испания като срещата отново ще може да бъде проследена в YouTube канала на БФВ от 18 ч. В понеделник нашите вече спечелиха първия приятелски двубой срещу иберийците.

Билети за всеки един ден от надпреварата ще могат да бъдат закупувани на място в залата, като касите започват работа в 14,30.часа, когато отварят и вратите на залата. Билети ще се продават до края на първия гейм на втория двубой за деня.

Ощр от категория Волейбол