Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot369171.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Изборът за нов мениджър породило напрежение в съблекалнята на Ман Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

Изборът за нов мениджър породило напрежение в съблекалнята на Ман Юнайтед

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед не е единна по отношение на очакваното назначение на нов мениджър на тима и това създава напрежение, съобщават медиите в Англия. Очакванията в последните седмици сочат, че абсолютен фаворит за поста на “Олд Трафорд” от лятото е Ерик тен Хаг. 

Това обаче е породило разделение, тъй като една част от играчите на “червените дяволи” са останали доволни от този избор и са ентусиазирани да работят с нидерландеца. Друга част от играчите обаче са по-скоро скептично настроени и не особено удовлетворени, тъй като са очаквали работата да бъде поета от Маурисио Почетино.


Не е ясно кои от големите имена в съблекалнята на тима на чия страна са към момента. 

Двамата кандидати вече са преминали първи кръг от интервюта с ръководството на Манчестър Юнайтед, а след тях именно Тен Хаг е излязъл като фаворит, защото е впечатлил шефовете с представената визия, философия за футбола и виждания за развитие на отбора. Нидерландецът също така има подкрепата на Ралф Рангник, който в момента е начело на “червените дяволи” до лятото, а от новия сезон ще поеме консултантска роля и ще помага със спортно-техническото управление на клуба.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558