Намери ни
To Top

Атанас Петров: Имаше хъс в момичета, показаха се като отбор

Волейболистките на Казанлък победиха като домакини ЦСКА с 3:0 гейма във втория мач от полуфиналните плейофи в женската Демакс лига. С това те изравниха серията на 1-1 победи, като трета решителна среща между двата тима ще определи кой ще се класира за финал, където вече чака шампионът Марица (Пловдив). Третият мач от серията е утре (21 март) от 16,00 часа в столичната зала „Васил Симов“.

„Имаше хъс в момичетата в този мач.


Това е разликата. По този начин като се играе, това помага на всичко останало – и на техника, и на елементи. Като цяло имаше отбор. Трябва да повторим тази игра в решителния мач в София и заслужено да продължим напред“, коментира старши треньорът на Казанлък Атанас Петров.

„Това е един от най-силните ни мачове. Играхме сплотено и се видя резуртата. Отиваме в София за победа“, заяви пък Ивайла Чавдарова.

„Много съм щастлива и доволна от категоричния резултат. Бяхме концентрирани, имахме и много силен сервис. Надиграхме ги“, каза от своя страна Селин Селим.

Гледайте най-вълнуващите двубои от Шампионска лига, Лига на нациите, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол