Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot365115.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Арена Бяла“ приема финалите в турнира за хандбалната Купа на България при жените този уикенд – Sportove
Намери ни
To Top

„Арена Бяла“ приема финалите в турнира за хандбалната Купа на България при жените този уикенд

В събота и неделя (12 и 13 март) зала „Арена Бяла“ ще бъде домакин на финалната четворка на турнира за хандбалната Купа на България за 2022 година при жените. До спора за трофея стигнаха отборите на Етър 64 (Велико Търново), Бъки (Габрово), Свиленград и домакина Бяла.

В първия полуфинал, в събота от 15,00 часа, ще се срещнат шампиона за 2021 година Свиленград и Бъки. Двата състава играха на полуфинал и в миналогодишното издание на турнира.


Във Велико Търново тогава габровският тим успя да изтръгне победата с три гола разлика и да се класира на финала.

От 17,00 часа на терена в „Арена Бяла“ ще излязат домакините, които водят във временното класиране в първенството, срещу актуалния носител на Купата – Етър 64. Макар и за първа година да участва в турнира, съставът на Бяла е амбициран да вдигне трофея у дома, но пък Етър 64 е най-успешният тим в турнира до момента. Клубът от Старата столица е с 14 спечелени трофея.

В неделя от 12,00 часа е мачът за бронзовите отличия, а в 14,00 часа ще започне финала.

Всички двубои ще бъдат предавани на живо по телевизия B1B.BOX.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558