Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot364395.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивши капитани на Манчестър Юнайтед беснеят след загубата от Сити – Sportove
Намери ни
To Top

Бивши капитани на Манчестър Юнайтед беснеят след загубата от Сити

Рой Кийн и Гари Невил обвиниха отбора на Манчестър Юнайтед, че се е предал предварително в дербито с Манчестър Сити. Бившите капитани на „червените дяволи“ критикуваха остро представянето на отбора срещу шампиона на Англия. 

„При 3:1 притежанието на топката беше 92 процента за Сити. Те се предадоха и просто се разхождаха по терена.


Това не е никак добре. Не може да има извинение за това. 

Манчестър Сити се представи отлично. При 3:1 кърпата беше хвърлена, нямаше никакъв опит за съпротива. Всичко това е много лошо за феновете на Юнайтед. В последните 25 минути отборът сякаш не беше на терена“, заяви Невил пред Скай Спортс. 

Рой Кийн критикува решението на мениджъра Ралф Рангник да пусне в игра заедно Пол Погба и Бруно Фернандеш. 

„Не е приемливо футболистите на Юнайтед да не се връщат назад при атака за другия отбор. Знам, че Рангник ще бъде критикуван сериозно заради тактиката. Срамно е да се предадеш по този начин. Трябват характер и сериозни лични качества след допускането на третото попадение. 

Тогава мачът свърши. Атмосферата в съблекалнята все още не е разрушена напълно, но този момент не е никак далеч. Не се спечелиха доста от смятаните за лесни мачове. Ситуацията става все по-сложна“, заяви Рой Кийн след поражението на Юнайтед с 1:4 срещу Сити.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558