Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot364391.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рангник: Не мога да принудя никого да играе – Sportove
Намери ни
To Top

Рангник: Не мога да принудя никого да играе

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отговори на обвиненията към него и щаба му след загубата с 1:4 от Манчестър Сити. Германецът получи критики за това, че не владее съблекалнята и нещата на “Олд Трафорд” са извън контрол. 

Като аргумент критиците използваха отсъствието на мегазвездата Кристиано Роналдо, който е контузен и се прибра в родината си. 

“Роналдо не е машина и все пак получава травми.


Аз вярвам на своя медицински екип. Лекарят на отбора дойде при мен в петък сутринта и ми каза, че той не може да тренира заради проблеми с бедрото. 

Същото се случи и в събота. Това са фактите. Играчите казват, че не могат да играят, медицинският го потвърждава и аз трябва да приема това. Не мога да принудя футболист да излезе на терена, ако е контузен”, коментира Рангник.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558