Намери ни
To Top

Домусчиев удари по масата! Ключов играч идва в Лудогорец! С орлите подписва националът…

Кирил Домусчиев удари по масата! Време е за сериозна селекция и Лудогорец осъществява ключов трансфер. В клуба идва национал, който ще заеме важната позиция по дясното крило на атаката. Очаква се Мишо Александров да загуби титулярното си място след поредица от не толкова добри игри.

Конгоанският национал Джоди Лукоки може да се смята за сигурно ново попълнение на Лудогорец, твърди „ad.


nl“. Според информацията българският шампион вече е договорил с Цволе трансферната сума на дясното крило. Тя се пази в тайна, но според „Transfermarkt.de“ цената на юношата на Аякс е 850 000 евро.

22-годишният футболист е получил разрешение да води преговори с Лудогорец за личните си условия, като вчера се очакваше той да пристигне в София. Цволе привлече Лукоки през миналото лято от Аякс, като футболистът подписа тригодишен договор, но по всичко изглежда, че ще продължи кариерата си в клуба от Разград.

Джоди е продукт на школата на Аякс, я прякорът му е „Царя на мрежичката“. Първият му професионален договор е с гранда от Амстердам, за който той има 24 мача и 5 гола.

Джоди Лукоки има мачове за формациите на Холандия до 19, 20 и 21 години. През тази година обаче футболистът взе решение да играе за националния отбор на Д.Р. Конго и вече записа два двубоя.

Ощр от категория Тема на деня