Намери ни
To Top

Домусчиев няма спирка! Лудогорец с втори голям трансфер за часове! В Разград идва…

Лудогорец няма спирка, след рекордния трансфер на Кайсара в Шалке, сега орлите правят втора супер сделка за тима. Този път зелените подписват с играч, а не продават. Става въпрос за един от най-големите таланти в А група.

Лудогорец си осигури трето ново попълнение, пише „Тема Спорт“.


Разградчани договориха привличането на нападателя Цветелин Чунчуков от Ботев Пловдив. Днес те ще представят официално 20-годишния футболист, като той дори може да вземе участие в спаринга с втородивизионния Верея. Шампионите вече си гарантираха услугите на вратаря Милан Борян и бразилския халф Лукас Саша.

Цветелин Чунчуков не се появи на вчерашната сутрешна тренировка на Ботев Пловдив. Причината бе, че по същото време младокът преминаваше медицински изследвания в столична клиника. Ръководствата на двата клуба пък уточняваха последни детайли по сделката. Първоначално канарчетата настояваха да получат поне половин милион лева за правата му, но след това склониха на значително по-малка сума. В крайна сметка те ще приберат 350 хиляди. Пловдивчани обаче ще вземат парите накуп. А освен това ще получат и 20% от следващ трансфер на нападателя в чужбина. Очаква се днес Цветелин да парафира тригодишен договор с шампионите.

Чунчуков е роден на 26 декември 1994 година. В началото на 2014 година той избяга от Левски и подписа първия си професионален договор с Ботев Пловдив. Първоначално игра като преотстъпен в Раковски. През изминалата кампания обаче се утвърди като титуляр при „жълто-черните“.

Ощр от категория Трансфери