Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot363479.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клоп даде подробности за състоянието на Тиаго – Sportove
Намери ни
To Top

Клоп даде подробности за състоянието на Тиаго

Разтежение в задната част на бедрото е извадило Тиаго Алкантара от състава на Ливърпул за финала за Купата на Лигата срещу Челси в неделя, съобщи мениджърът Юрген Клоп. Испанският халф бе избран в титулярния състав на „червените“, но по време на загрявката е усетил болки.

Тиаго е преминал скенер днес и Клоп е сигурен, че халфът ще се завърне в игра съвсем скоро.

„Изненадах се, тъй като изгледах цялата загрявка и не видях нищо.


След това обаче влязох в съблекалнята и видях, че Тиаго е на медицинската маса. Нашите физиотерапевти ми казаха, че той е почувствал болка в подколенно сухожилие, което определено е лоша новина“, заяви Клоп на пресконференция преди мача от петия кръг на ФА Къп срещу Норич. Той е насрочен за утре, сряда, от 22:15 българско време.

„Трябваше да решавам на момента и го извадих от състава. Жалко е, тъй като Тиаго беше толкова близо до излизане на финал. Той беше много разочарован, въпреки че сигурно има най-много трофеи от всички в отбора. Или направо от всичките му съотборници взети заедно.  Тиаго е добре, но все още не е готов за игра. Както казвам обикновено, не знам кога точно той ще се завърне на терена. Дали ще бъде през уикенда (срещу Уест Хам)? Не съм сигурен. Може би срещу Интер (след 7 дни), а след това вече със сигурност”, каза още Клоп.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558