Намери ни
To Top

Миле Китич или Лепа Брена! Лудогорец да отваря шампанското! Още от сега, шампион за 2016-а е…

Миле Китич или Лепа Брена? Това е въпросът на въпросите в българския футбол. Защото още от юни 2015-а година едно нещо в шампионата изглежда ясно. Всеки разсъждаващ логично фен ще посочи – сигурен шампион би трябвало да бъде Лудогорец.

Левски е с несигурен бюджет от 5 милиона и повечето класни играчи не искат и да чуят за договор със сините заради финансовия колабс.


Берое и Литекс нямат организацията, която сега да ги изведе до титла. А ЦСКА, ЦСКА е пратен в А окръжна по последни информации и решения. Всички останали в елита са далеч зад орлите.

Затова, след концерта на Цеца за закриване на тазгодишния шампионат. Сега остава фенът да се пита – Миле Китич или Лепа Брена ще пеят в чест на н0ва титла на зелените?

Лудогорец си заслужава уважението за влизането в Шампионска лига, пробива в Лига Европа, но за съжаление шампионатът върви към това да стане супер скучен. Дори безсмислен, защото ако Стойчо Младенов поддържаше интригата известно време в ЦСКА, то сега кампанията е на път да започне с 1 отбор Лудогорец, който е на светлинни години пред всички и на практика дори няма кой тим да си постави за цел да го гони.

Автор: Стефан Петров

Ощр от категория Анализ