Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot363145.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
РБ (Лайпциг) се справи трудно с Бохум и се изкачи в зона ШЛ – Sportove
Намери ни
To Top

РБ (Лайпциг) се справи трудно с Бохум и се изкачи в зона ШЛ

РБ (Лайпциг) постигна минимална победа с 1:0 в гостуването си на Бохум в мач от 24-ия кръг на Бундеслигата. Футболистите на Томас Рейс изиграха силен двубой и на няколко пъти бяха близо до това да вземат преднина, но така и не успяха да го сторят, а с добри изяви се отличи и стража на гостите Петер Гулачи. С пропуски се отличиха Милош Пантович, Антони Лосила и Кристофър Антуи-Аджей за домакините.

Футболистите на Лайпциг се добраха до попадение чак в 82-ата минута, когато отлично подаване от дълбочина на Бенямин Хенрикс достигна до Кристофър Нкунку и той с хубав удар с левия крак се разписа за 1:0.


С тези важни три точки на сметката на тима на Доменико Тедеско зае четвъртото място в класирането с 40 точки, колкото имат Хофенхайм и Фрайбург, но двата тима са с по-лоша голова разлика от “биковете”. От своя страна Бохум заема 11-ото място с 29 точки.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558