Намери ни
To Top

Новия Аниете е открит! Левски намери своя голаджия! Със сините подписва звездата…

Новия Аниете е открит! Левски намери своя перфектен голаджия за следващия сезон. Напускането на испанеца е болезнено, но сега сините имат отличен вариант за заместник на Антонио. Ето какво гласят последните информации около гранда.

Венцислав Христов е изненадващото име в селекцията на Левски за новия сезон.


Сините усилено търсят централен нападател, като вече се разминаха с американеца Боби Ууд. Вариант номер 1 за таран от чужбина все още е на дневен ред. При провал с него обаче от „Герена“ ще се насочат към бившия нападател на Берое, който в момента играе в Риека. Там обаче българинът не е със статут на титуляр, особено след идването на бившия нападател на Лудогорец Роман Безяк. Така от Левски имат шанс да вземат Христов  под наем, а след това да откупят правата му срещу 80 хил. евро, пише „Меридиан мач“.

Припомняме, че преди да напусне Берое в посока Хърватия, Венци бе водещ голмайстор на „А“ група, заедно с Буш. Сега Серджиу не е част от ЦСКА, головата машина Аниете пък напусна Левски и при завръщане на Венци в България, той се очертава като голяма звезда сред нападателите в родния елит и сделката ще е отлична за сините.

Ощр от категория Тема на деня