Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/02/screenshot362635.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ник Кирьос призна за проблеми с дрогата, мислел е за самоубийство – Sportove
Намери ни
To Top

Ник Кирьос призна за проблеми с дрогата, мислел е за самоубийство

Австралийският ексцентричен тенисист Ник Кирьос разкри в много дълъг свой пост в Инстаграм, че е имал проблеми с дрога и дори е обмислял да се самоубие.

„Преди 3 години, когато светът мислеше, че се наслаждавам на живота, минавах през най-трудния период в живота ми. Ако погледнете внимателно снимката, на дясната ми ръка ще видите белези от раните, които си нанесох. Нямах никакво желание да ставам от леглото.


Бях сам, депресиран, песимист. Злоупотребявах с алкохол и дрога и се отдалечих от всички, които ми мислеха доброто – семейството и приятелите“, пише тенисистът, който в момента е номер 137 в световната ранглиста на АТP.

„Чувствах, че не мога да говоря и да се доверя на никого и това стана, защото не исках да говоря, да се откривам пред скъпите ми хора. Опитвах се да правя всичко сам“, написа още Кирьос.

„Знам, че ежедневният живот може да бъде уморителен, труден, невъзможен даже. Знам, че ако кажете това, което чувствате, може да се почувствате слаби, да се изплашите. Но това, което искам да ви кажа, е, че не сте сами. Случва се. Аз минах през това. И съм тук. Пишете ми или ми се обадете, ако имате такива проблеми, ако смятате, че никой не иска да ви изслуша и разбере“

„Горд съм да ви кажа, че се промених и днес гледах различно на всичко. Не искам да се предавам и искам и вие да достигнете до максималния ви потенциал. Усмихнете се! Този живот е прекрасен!“, завърши оптимистично Ник Кирьос.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558