Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/34.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шансовете вече са огромни! Трансферната бомба на лятото! Димитър Бербатов подписва с… – Sportove
Намери ни
To Top

Шансовете вече са огромни! Трансферната бомба на лятото! Димитър Бербатов подписва с…

Шансовете вече са огромни! Димитър Бербатов е на път да направи най-изненадващият ход в кариерата си досега. Митко е пред сензационен подпис с гранд от съседна на нас държава. Така Берба е близо до България и пред завръщане на Балканите.

Плюс за Бербатов при подобна сделка е, че ще може да съблюдава изграждането на жадуваната от него детско-юношеска школа.


Индикациите са тя да се случи в съдружие с Новия ЦСКА на Божков и Ганчев.

Използвайки се базата в Панчарево, която ще бъде изцяло преобразена. За бъдещето на Берба като играч пък фаворит е колос от Пирея.

„Назначаването на холандския треньор Мартин Йол в Олимпиакос може да се окаже разковничето за трансфер на Димитър Бербатов в клуба от Атина.

Гръцкият гранд е в напреднали преговори с 59-годишния специалист и ако той поеме поста, ще вземе за трети път българския нападател в отбора си.

Йол цени високо Бербатов и през 2006 г. като наставник на Тотнъм го привлече от Байер (Леверкузен) за рекордните в нашия футбол тогава 16 милиона евро.

Шест лета по-късно отново Мартин Йол протегна ръка към изживяващия криза в Манчестър Юнайтед футболист и го взе при себе си във Фулъм, като му даде двойно по-голяма заплата от най-високата в тима.

Гръцки медии тръбят, че третото събиране на тандема Йол – Бербатов е неизбежно.

Холандецът трябва да замести уволнения португалец Витор Перейра. Въпреки спечелената титла и купа на страната Перейра бе изгонен, тъй като преговарял с друг клуб“, пише novsport.com.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558