Намери ни
To Top

Интер 0:0 Ливърпул (гледайте тук)

Шампионът на Италия Интер, който в момента е на второ място във временното класиране на Серия „А“, приема втория в Премиър лийг Ливърпул в един от най-интересните сблъсъци от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига.

„Нерадзурите“ завършиха на втора позиция в група D, оставайки зад победителя Реал Мадрид, докато мърсисайдци достигнаха до тази фаза абсолютно безапелационно, спечелвайки своята група В с 6 победи от 6 мача.

Симоне Индзаги не може да разчита тази вечер на контузените Хоакин Корея и Робин Госенс, а Николо Барела е наказан. Аруто Видал започва вместо него в средата на терена.


Бастони е възстановен и също стартира. Това са и двете промени в сравнение с мача с Наполи. Един Джеко и Лауторо Мартинес водят атаката на домакините.

Юрген Клоп e предприел четири корекции от мача с Бърнли. Ибрахима Конате започва в центъра на защитата за сметка на Жоел Матип. Тиаго Алкантара и Харви Елиът влизат в халфовата линия на местата на Джордан Хендерсън и Наби Кейта. Диого Жота се завръща в атаката, като Роберто Фирмино му отстъпва мястото си.

Интер: Ханданович, Шкриняр, Де Фрай, Бастони, Дъмфрис, Видал, Брозович, Чалханоолу, Перишич, Джеко, Мартинес

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Тиаго, Елиът, Мане, Салах, Жота

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Гледайте всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол