Намери ни
To Top

Всички левскари трябва да чуят! Селекцията на тима започва, а с клуба ще подпишат…

Всички левскари трябва да чуят! В Левски нямат намерение да се отдават на униние след поражението от Черно море. Напротив селекцията на сините стартира като от сега е ясно, че с клуба ще подпишат главно играчи от „А“ група.

Старт на селекцията в Левски ще бъде даден през новата седмица, разбра „7 дни спорт“. Оптималният срок, който Георги Иванов и Иво Тонев са си поставили да се разберат с ненужните играчи, е до тази неделя.


Това обаче ще се случи трудно и за това подборът на нови футболисти ще започне от средата на следващата седмица. На Герена вече имат списък с набелязани цели, като 90% от тях са от „А“ група. Остатъкът са свободни агенти от чужбина, с чиито качества спортно-техническото ръководство на сините вече е запознато.

Така за феновете става ясно, че може да се очаква трансферно лято, в което сините парафират с вече познати на привържениците играчи. Защото почти всички нови ще са от тимове от „А“ група.

Бившият футболист  на Левски Огнянов, който забоде голът за сините в Шампионска лига и Даниел Златков са най-често срещаните имена, що се отнася до старт на синята селекция.

Ощр от категория Трансфери