Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/01/screenshot354686.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Казанлък Волей с 4 номинации за най-добър спортист на годината – Sportove
Намери ни
To Top

Казанлък Волей с 4 номинации за най-добър спортист на годината

Четири номинации има ВК Казанлък в надпреварата по избор на Спортист на годината на Община Казанлък. Това са капитанът Кристина Йорданова, Селин Салим и Ивайла Чавдарова, Симона Анастасова.

Номинациите в надпреварата са 16 от 10 клуба, развиващи дейност на територията на общината. Самият ВК Казанлък влиза в спор за „Отбор на годината“, заедно с „Аргус ММА“, КЕС „Селт“ и КК „Лястовица“.


При по-малките – 20 деца, юноши и девойки ще спорят за разпределението на отличията тази година за „Млад Спортист на 2021 година“.

Начело на Комисията по избор на Спортист на годината в града на розите е сребърният медалист от параолимпиадата в Токио Ружди Ружди. В комисията участва и още един от спортните личности на Казанлък – един от най-изявените ни рефери – Атанас Върбанов, както и гордостта на града в леката атлетика – Петя Пендарева. Останалите членове са заместник-кметът Ахмед Мехмед, председателят на Комисията по образование, младежки дейности и спорт Теодора Иванова, Омбудсманът Гинка Щерева, учителят по ФВС Милен Христов, журналистите Иван Бонев, Марияна Ганева и Желязко Динев.

Церемонията по награждаване на Спортист на годината Казанлък ще бъде на закрито – в местен ресторант на 13 януари.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558