Намери ни
To Top

Барселона с тежък удар по Ювентус! Точно преди финала, стана ясно, че Пол Погба е…

Барселона нанася тежък удар по Ювентус, точно преди финала между двата гранда в Шампионска лига. Днес стана ясно, че звездата Пол Погба е най-новата, главна, трансферна цел на Барса.

А каталунците не губят време, за да договорят сделката. Източник на авторитетния италиански вестник „Gazzetta dello Sport“ разкрива, че спортният директор на Барселона Ариедо Брайда е провел преговори с агента на играча Мино Райола.


Ако всичко е наред сделката трябва да се осъществи през зимния трансферен прозорец на 2016-а. Цената на Погба е висока, но каталунците желаят да намерят нужната свежест и в халфовата си линия, след като почти преобразиха нападението.

В момента в атака Меси е рамо до рамо с новите звезди на тима Суарес и Неймар. В полузащитата Ракитич пък прави страхотен дебютен сезон, а желанието на босовете на гранда е и Погба да бъде част от бъдещето на Барса, с което подмладяването на халфовата линия и атаката на тима ще бъде почти финализирано. При това с футболисти от най-висока класа.

Не е ясно как ще играе Пол срещу каталунците във финала, при всички случаи действията около неговото бъдеще, преговори и прочие може да му попречат да бъде докрай освободен психически и спокоен с фланелката на Юве. Предстои да разберем до дни какво ще се случи на финала в ШЛ, а самият халф ще представлява едно от най-интересните имена що се отнася до негов трансфер в бъдеще. С интерес към французина е също и другият голям испански колос Реал Мадрид.

Ощр от категория Тема на деня