Намери ни
To Top

Милиони го мразят, хиляди му се присмиват! Човекът, който иска да спаси ЦСКА се казва…

Ясен е човекът, който иска да спаси ЦСКА и това не е Гриша Ганчев или Ивайло Манджуков! Милиони мразят въпросната личност, а хиляди му се присмиват. И неговото име е Александър Томов.

Преди някой да хвърли камък, както вече редица пъти се случи срещу Томов нека признаем следното:

Гриша Ганчев иска да слее ЦСКА с Литекс и на практика новият отбор да е носител на чистото финансово състояние на… ловчанлии.

Манджуков води ЦСКА към… сигурен фалит.


Огромните дългове на гранда не дойдоха при Томов, а при… ТИТАН.

Само Александър Томов се опитваше армейците да плащат належащите дългове, а останалата сума да бъде разсрочвана (както в най-големите световни колоси), като се води борба докрай за спасението на марката ЦСКА.

В България милиони хора мразят политиците, а Томов в частност е използван и като нарицателно от мнозина за неудачен управник.

Всеки има право на своя истина! Дали обаче този човек не беше единственият, който застана мъжки на ръководно ниво в борбата за ЦСКА в тежки дни?

При все, че и никой не може да му отнеме титлата с рекордна разлика при първия му президентски престой в гранда и историческата серия от победи срещу Левски при втория (в момент, в който армейците отново „трябваше“ да са фалирали).

Ощр от категория Анализ