Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot352838.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Александър Везенков: Горд съм от отбора си, излязохме гладни за победата – Sportove
Намери ни
To Top

Александър Везенков: Горд съм от отбора си, излязохме гладни за победата

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков заяви, че е горд от своя отбор след категоричната победа над Панатинайкос с 84:65 в голямото гръцко дерби на 17-ия кръг в Евролигата. Българският национал бе един от най-добрите за „червено-белите“, след като завърши с 14 точки, 5 борби и 4 асистенции, за да поведе гранда от Пирея към третата му поредна победа в най-престижния клубен европейски турнир.

„Чувствам се страхотно. Дължахме тази победа на себе си, на организацията и на феновете.


Трябваше да спечелим, за да продължим добрата си серия. Изиграхме два страхотни мача миналата седмица, но днес беше нужно да докажем, че случилото се тогава не беше случайност. Изправихме се срещу отбор, който играе силно като домакин. Като изключим третата четвърт, в останалите три части стояхме много добре. Ако искаме да достигнем нови висини, ще трябва да се поучим от грешките си в третата четвърт, за да се подобрим. Горд съм от отбора си, от треньорския щаб и от всички, които работят в този клуб. Преди месец, когато загубихме от ПАО в първенството, ни беше доста тежко, така че излязохме гладни за победата днес и мисля, че си свършихме работата“, сподели Везенков веднага след мача.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558