Намери ни
To Top

Всички левскари трябва да чуят! Аниете получи оферта от чуждестранен гранд, вече има и отговор

Всички левскари трябва да чуят, голямата звезда на тима Антонио Аниете получи оферта от чуждестранен гранд. Отговорът на испанеца вече е даден като Антонио отказва да напусне Левски в посока на най-обичания тим от Беларус, който му предлага и по-добри финансови условия.

Аниете засега категорично отхвърля офертите на Динамо Минск да го има в редиците си, съобщава „Тема Спорт“. Той е бил постоянно атакуван от емисари на този клуб, но до момента не откликва на настойчивите им молби да смени „Герена“ със столицата на Беларус.


И е отклонил предложението да подпише предварителен договор с втория в първенството на бившата съветска република.

Антонио държи докрай да бъде лоялен с Левски. Той е дал дума на спортния директор Георги Иванов и председателя на Управителния съвет Иво Тонев, че първо ще изчака да види какво могат да му предложат те. Договорът на Аниете изтича през юни. Подновяването му зависи от това дали финансовата ситуация на „Герена“ ще се стабилизира. Ако тя се подобри, то испанецът ще продължи да носи синята фланелка.

Динамо Минск преследва Антонио още от зимата. Тогава беларусите го навиваха да разтрогне контракта си с Левски поради неплатени суми.

Ощр от категория Тема на деня