Намери ни
To Top

Нина е една от най-красивите жени в света! Тя се съблече гола и призна: Стоичков е моя… (видео)

Нина е една от най-красивите жени в света! Тя се съблече гола и призна такива думи за родната звезда Ицо Стоичков, че няма човек, който да не каже едно голямо – „браво“ на Камата за футболното наследство, което е оставил.

Нина Агдал е най-известният датски модел. Когато има възможност тя обича да гледа футбол. Красивата дама не пропуска да заяви подкрепата си за червения динамит, а нейният идол е легендата на Дания Михаел Лаудруп.


Макар и млада, тя обича да се връща към златните години на футбола в родината й.

Красивата Нина споделя, че таланти като Лаудруп, който стана велик шампион с националната фланелка на страната си, а и на клубно ниво с тази на Барселона, са богатство за Дания. Михаел пък в най-силните си години блестеше рамо до рамо с Христо Стоичков.

Агдал не пести суперлативи за Камата и Лаудруп, за нея това са едни от най-великите футболисти в историята. Ицо Стоичков може да се похвали с огромен престиж по всички континенти, а дори Нина Агдал споделя, че носителят на Златната топка е един от нейните идоли в спорта.

Самата Нина пък е повече от прелестна, в момента тя е топ модел на „Sports Illustrated“ и не случайно се интересува от най-обичаната игра. Агдал показва класа в собствената си сфера – изящните фотосесии.

Насладете се на прелестта й. Нейна е и култовата реплика, че:“сексът е единственото нещо по-добро от десерта“!

Ощр от категория Футбол