Намери ни
To Top

Бомба в Разград, бягство в Лудогорец! Ето кои звезди ще забодат нож в сърцето на боса Домусчиев

Бягство в Лудогорец! Част от най-големите звезди на тима възнамеряват да забодат нож в сърцето на клубния бос Кирил Домусчиев. Президентът на тима им даде шанс и те се доказаха в Европа, правейки сериозно име, а сега са готови да си тръгнат от Разград и да изоставят проекта Лудогорец, при все, че зелените жънат успех след успех.

Ето какво твърди „7 дни спорт“.

„Лудогорец е напът да изживее страхотен шок след 4-тата си поредна титла в „А“ група.


Разградчани, които вече си гарантираха златните медали и само чакат връчването на трофея след 10-ина дни в последния двубой с Берое, може да останат без отбор в лятната пауза. Както е известно, първият напуснал е ясен – Роман Безяк.

Словенският централен нападател подписа договор с Риека и от юни се присъединява към хърватите. С изтичащи договори са твърдите титуляри Дани Абало, Алекс Барт и Фабио Ешпиньо. Първите двама на 90% са си тръгнали, след като не разговарят за нови контракти. 50 на 50 е португалецът. На 30 години Ешпиньо ще се надява да хване последно 10 в Разград, но не е сигурно дали парите ще го удовлетворят“.

Така босът Домусчиев, който дава мило и драго за орлите ще бъде подведен от част от асовете на тима. Това пък навярно ще доведе до сериозна лятна селекция.

Ощр от категория Тема на деня