Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/12/screenshot350508.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Генералният секретар на ООН ще присъства на церемонията по откриването на Зимната олимпиада в Пекин – Sportove
Намери ни
To Top

Генералният секретар на ООН ще присъства на церемонията по откриването на Зимната олимпиада в Пекин

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш ще присъства на церемонията по откриването на Зимната олимпиада в Пекин догодина въпреки дипломатическия бойкот на олимпиадата, който обявиха някои страни, предаде Франс прес.

„Генералният секретар получи покана от Международния олимпийски комитет да присъства на церемонията по откриването на Зимната олимпиада в Пекин и я прие“, заяви Стефан Дюжерик, говорител на Гутериш на своята всекидневна пресконференция.

Съединените щати, Канада, Австралия и Великобритания заявиха в началото на седмицата, че обявяват дипломатически бойкот на Зимната олимпиада, за да изразят с това протеста си във връзка с нарушаването на правата на човека в Китай.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558